Huoneet/Rooms

Internetin kautta voit varata 2-4 hengen hotellihuoneen Hotelli Niilanpäästä.

Huoneisto- ja hostellivaraukset tehdään suoraan myyntipalveluumme sähköpostilla kiilopaa@suomenlatu.fi tai puhelimitse (016) 670 0700.

Suomen Ladun jäsenet saavat jäsenedun myös internetvarauksista syöttämällä kampanjakoodin SLjäsen. Jäsenkortti on esitettävä vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Liity Suomen Ladun jäseneksi osoitteessa www.suomenlatu.fi/liity tai Suomen Ladun Kiilopään vastaanotossa. Saat edut käyttöösi välittömästi.

Yhden hengen hotellihuone sisältäen aamiaisen, iltasaunan sekä viikko-ohjelmaan osallistumisen.

110,00 €

Lomahuoneistossa on alhaalla makuuhuoneessa 2 kpl sänkyjä (90x200), olohuoneessa vuodesohva, parven makuuhuoneessa 3 kpl sänkyjä (80x200) sekä parven välikössä 1 kpl sänkyjä (80x 200cm). Lisäksi sauna/suihku, wc, keittiö, takka.

250,00 €

Idyllinen Lappityylinen huoneisto, jossa on 2 kpl makuuhuoneita, olohuone, kaksikerroksinen makuualkovi 4 hengelle, tupakeittiö, 2 wc:tä, sauna, suihku -ja pukuhuone. Ekin kammi sijaitsee hotellirakennuksessa. Majoitus on tarkoitettu 6 hengelle. Keittiövarustus: keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto ja mikro.

250,00 €